

Gałka muszkatołowa cała DARY NATURY używamy jako przyprawy w niewielkiej ilości, świeżo startą. Dodaje się ją do kapusty, szparagów, szpinaku, marchwi, pora, zupy ziemniaczanej i jarzynowej. Gałką możemy przyprawić drób, mięso jagnięce i kiełbasę.
Składniki
100% gałka muszkatołowa.
Sposób użycia
Dodawać do wybranych potraw wedle uznania.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Składniki
100% gałka muszkatołowa.
Sposób użycia
Dodawać do wybranych potraw wedle uznania.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Gałka muszkatołowa cała DARY NATURY używamy jako przyprawy w niewielkiej ilości, świeżo startą. Dodaje się ją do kapusty, szparagów, szpinaku, marchwi, pora, zupy ziemniaczanej i jarzynowej. Gałką możemy przyprawić drób, mięso jagnięce i kiełbasę.