

Krzewy dzikiej róży urzekają pięknym zapachem, który unosi się z różowych lub białych, delikatnych kwiatów, które możemy podziwiać od kwietnia do sierpnia. Rosa rugosa jest krzewem o mocno rozgałęzionych gałązkach, pokrytych gęsto kolcami. Jej liście są pomarszczone i mają na spodzie delikatne włoski. Czerwone, kuliste i nieco spłaszczone owoce dzikiej róży są bardzo cennym surowcem. Uzyskujemy z nich bogaty w witaminę C sok, główny składnik pysznego syropu różanego. Naturalne produkty wspaniale wspierają zdrowie. Witaminy zawarte w owocach i warzywach są najlepiej przyswajalne przez organizm, dlatego warto zdecydować się na soki bez sztucznych dodatków. Syrop różany POLSKA RÓŻA jest bogaty w Witaminę C, która działa m.in. wzmacniająco i przeciwzapalnie oraz znakomicie poprawia odporność.
Do czego używać syropu różanego?
Składniki
Cukier, sok z owoców róży, kwas cytrynowy.
Sposób użycia
Przeznaczony do sporządzania napojów oraz jako dodatek do ciast, budyniów, lodów i deserów.
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 30 dni.
Do czego używać syropu różanego?
Składniki
Cukier, sok z owoców róży, kwas cytrynowy.
Sposób użycia
Przeznaczony do sporządzania napojów oraz jako dodatek do ciast, budyniów, lodów i deserów.
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 30 dni.