

Otręby owsiane FLOS są doskonałym dodatkiem do różnego rodzaju przetworów mlecznych np. kefirów, jogurtów, mleka. Można je również spożywać z owocami, sokami owocowymi, miodem lub też po wcześniejszym zaparzeniu w mleku lub w wodzie.
Składniki
otręby owsiane – 100 %
Sposób użycia
Otręby owsiane są doskonałym dodatkiem do różnego rodzaju przetworów mlecznych np. kefirów, jogurtów, mleka. Można je również spożywać z owocami, sokami owocowymi, miodem lub też po wcześniejszym zaparzeniu w mleku lub w wodzie.
Wartość odżywcza w przeliczeniu na 100 g produktu: Wartość energetyczna (energia) 1406 kJ/335 kcal; Tłuszcz 7,0 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,30 g; Węglowodany 45,0 g; w tym cukry 1,5 g; Błonnik 18,0 g; Białko 14,0 g; Sól 0,004 g.
Warunki przechowywania
Przechowywać otręby owsiane w suchym miejscu, chronić od światła.
Uwaga
Produkt zawiera gluten.
Składniki
otręby owsiane – 100 %
Sposób użycia
Otręby owsiane są doskonałym dodatkiem do różnego rodzaju przetworów mlecznych np. kefirów, jogurtów, mleka. Można je również spożywać z owocami, sokami owocowymi, miodem lub też po wcześniejszym zaparzeniu w mleku lub w wodzie.
Wartość odżywcza w przeliczeniu na 100 g produktu: Wartość energetyczna (energia) 1406 kJ/335 kcal; Tłuszcz 7,0 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,30 g; Węglowodany 45,0 g; w tym cukry 1,5 g; Błonnik 18,0 g; Białko 14,0 g; Sól 0,004 g.
Warunki przechowywania
Przechowywać otręby owsiane w suchym miejscu, chronić od światła.
Uwaga
Produkt zawiera gluten.
Otręby owsiane FLOS są doskonałym dodatkiem do różnego rodzaju przetworów mlecznych np. kefirów, jogurtów, mleka. Można je również spożywać z owocami, sokami owocowymi, miodem lub też po wcześniejszym zaparzeniu w mleku lub w wodzie.