

Ocet jabłkowy nieklarowany Farm-Vit, ekologiczny charakteryzuje się niepowtarzalnym, lekko cierpkim zapachem jabłek i owocowym smakiem, który zdecydowanie uwalania się podczas gotowania. Ocet jabłkowy uzyskiwany jest w wyniku fermentacji ekologicznego cydru. Ocet jabłkowy należy stosować prozdrowotnie w celu utraty masy ciała, obniżenia poziomu cholesterolu we krwi, wspomagania regulacji poziomu cukru we krwi i zmniejszenia objawów cukrzycy. Do właściwości octu jabłkowego należy niwelowanie szkodliwych bakterii lub zapobieganie ich namnażaniu oraz ocet korzystnie wpływa na naszą skórę, rozjaśnia przebarwienia, działa antybakteryjne oraz rozjaśnia przebarwienia. Ocet jabłkowy nadaje przyjemnego, delikatnego smaku marynatom i piklom, które stają się łagodniejsze.
Składniki
Ocet jabłkowy 6% nieklarowany.
Produkt pochodzenia ekologicznego.
Sposób użycia
Dodawać do wybranych potraw, wedle uznania. Ocet świetnie się sprawdzi jako przyprawa do sałatek.
Octu jabłkowego można używać jako napoju rozcieńczonego z wodą mineralną i słodzonym miodem oraz do naturalnej pielęgnacji ciała (po rozcieńczeniu z wodą).
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Przeciwwskazania
Nadwrażliwość na którykolwiek ze składników produktu.
Składniki
Ocet jabłkowy 6% nieklarowany.
Produkt pochodzenia ekologicznego.
Sposób użycia
Dodawać do wybranych potraw, wedle uznania. Ocet świetnie się sprawdzi jako przyprawa do sałatek.
Octu jabłkowego można używać jako napoju rozcieńczonego z wodą mineralną i słodzonym miodem oraz do naturalnej pielęgnacji ciała (po rozcieńczeniu z wodą).
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Przeciwwskazania
Nadwrażliwość na którykolwiek ze składników produktu.
Ocet jabłkowy nieklarowany Farm-Vit, ekologiczny charakteryzuje się niepowtarzalnym, lekko cierpkim zapachem jabłek i owocowym smakiem, który zdecydowanie uwalania się podczas gotowania. Ocet jabłkowy uzyskiwany jest w wyniku fermentacji ekologicznego cydru. Ocet jabłkowy należy stosować prozdrowotnie w celu utraty masy ciała, obniżenia poziomu cholesterolu we krwi, wspomagania regulacji poziomu cukru we krwi i zmniejszenia objawów cukrzycy. Do właściwości octu jabłkowego należy niwelowanie szkodliwych bakterii lub zapobieganie ich namnażaniu oraz ocet korzystnie wpływa na naszą skórę, rozjaśnia przebarwienia, działa antybakteryjne oraz rozjaśnia przebarwienia. Ocet jabłkowy nadaje przyjemnego, delikatnego smaku marynatom i piklom, które stają się łagodniejsze.