

Tropikalna herbata z granatem i acerolą SG MALWA.
Składniki
Granat, owoc jabłka, owoc dzikiej róży, hibiskus, skórka pomarańczy, liść jeżyny, aromaty, ananas, korzeń cykorii, kwas cytrynowy (regulator kwasowości), ekstrakt z owocu aceroli.
Sposób przygotowania
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzącą wodą (200 ml), filiżankę przykryć. Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Składniki
Granat, owoc jabłka, owoc dzikiej róży, hibiskus, skórka pomarańczy, liść jeżyny, aromaty, ananas, korzeń cykorii, kwas cytrynowy (regulator kwasowości), ekstrakt z owocu aceroli.
Sposób przygotowania
Umieścić torebkę w filiżance, zalać wrzącą wodą (200 ml), filiżankę przykryć. Aby uzyskać głęboki, wyrazisty smak i aromat herbatki, należy zaparzać ok. 8-10 min.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Tropikalna herbata z granatem i acerolą SG MALWA.