

Majeranek DARY NATURY dodaje się głównie do kiełbas, tłustych mięs, pieczeni wieprzowej, baraniej, jagnięcej. Nadaje się wspaniale do przyprawianych zup jarzynowych, pomidorowych, ryb, pasztetów i omletów.
Składniki
100% majeranek.
Może zawierać gluten.
Sposób użycia
Dodawać do wybranych potraw, wedle uznania.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Składniki
100% majeranek.
Może zawierać gluten.
Sposób użycia
Dodawać do wybranych potraw, wedle uznania.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Majeranek DARY NATURY dodaje się głównie do kiełbas, tłustych mięs, pieczeni wieprzowej, baraniej, jagnięcej. Nadaje się wspaniale do przyprawianych zup jarzynowych, pomidorowych, ryb, pasztetów i omletów.