

Zioła prowansalskie to gotowa mieszanka aromatycznych ziół. Dodawać ją możemy do potraw z pomidorów, sałatek, ze świeżych warzyw, sosów sałatkowych, marynat do mięs drobiowych, ryb.
Składniki
Oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn.
Sposób użycia
Dodawać do wybranych potraw, wedle uznania.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Składniki
Oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn.
Sposób użycia
Dodawać do wybranych potraw, wedle uznania.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Zioła prowansalskie to gotowa mieszanka aromatycznych ziół. Dodawać ją możemy do potraw z pomidorów, sałatek, ze świeżych warzyw, sosów sałatkowych, marynat do mięs drobiowych, ryb.