

Sól Kłodawska Farmvit do przeznaczenia spożywczego. Zalecana do przetworów, posiada właściwości konserwujące i zapewni potrawom niepowtarzalny smak.
Sól Kłodawska oprócz przeznaczenia spożywczego posiada również wiele właściwości zdrowotnych. Leczy między innymi stany zapalne skóry, stosowana jest do przemywań przy łojotokowym zapaleniu skóry.
W swoim składzie sól kłodawska posiada pierwiastki takie jak: magnez, mangan, żelazo, cynk, miedź, potas, cynk, wapń i selen.
Sól Kłodawska pochodzi z okresu cechsztyńskiego i wydobywana jest w kopalni soli w Kłodawie o długoletniej tradycji.
Składniki:
Sól kłodawska półgruba.
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i zacenionym miejscu.
W związku z używaniem na terenie zakładu soi, selera, wyrobów zawierających gluten, gorczycy, sezamu, orzechów, mleka i jaj.
Składniki:
Sól kłodawska półgruba.
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i zacenionym miejscu.
W związku z używaniem na terenie zakładu soi, selera, wyrobów zawierających gluten, gorczycy, sezamu, orzechów, mleka i jaj.
Sól Kłodawska Farmvit do przeznaczenia spożywczego. Zalecana do przetworów, posiada właściwości konserwujące i zapewni potrawom niepowtarzalny smak.
Sól Kłodawska oprócz przeznaczenia spożywczego posiada również wiele właściwości zdrowotnych. Leczy między innymi stany zapalne skóry, stosowana jest do przemywań przy łojotokowym zapaleniu skóry.
W swoim składzie sól kłodawska posiada pierwiastki takie jak: magnez, mangan, żelazo, cynk, miedź, potas, cynk, wapń i selen.
Sól Kłodawska pochodzi z okresu cechsztyńskiego i wydobywana jest w kopalni soli w Kłodawie o długoletniej tradycji.