

L-Arginine & Citrulline NOW Foods to dwa aminokwasy, które są integralną częścią metabolizmu i wykorzystania białek, a także utrzymania tkanki mięśniowej. Oba są kluczowymi półproduktami w cyklu mocznikowym, gdzie uczestniczą w detoksykacji amoniaku poprzez produkcję mocznika. Ponadto każda arginina, która nie zostanie przekształcona w mocznik, trafia do ogólnego krążenia, gdzie jest rozprowadzana do różnych tkanek i metabolizowana do innych zastosowań, takich jak synteza białek.
Właściwości L- Arginine & Citrulline:
Składniki
L-arginina (w dowolnej postaci), L-Cytrulina (w dowolnej formie), hypromeloza (kapsułka celulozowa), dwutlenek krzemu, kwas stearynowy (źródło roślinne), cytrynian wapnia i celuloza mikrokrystaliczna.
Sposób użycia
Należy przyjmować 1 kapsułkę dwa razy dziennie.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Uwagi
Produkt przeznaczony dla osób dorosłych, przed użyciem należy skonsultować się z lekarzem w przypadku ciąży, karmienia piersią, zażywania leków lub przewlekłej choroby.
Składniki
L-arginina (w dowolnej postaci), L-Cytrulina (w dowolnej formie), hypromeloza (kapsułka celulozowa), dwutlenek krzemu, kwas stearynowy (źródło roślinne), cytrynian wapnia i celuloza mikrokrystaliczna.
Sposób użycia
Należy przyjmować 1 kapsułkę dwa razy dziennie.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Uwagi
Produkt przeznaczony dla osób dorosłych, przed użyciem należy skonsultować się z lekarzem w przypadku ciąży, karmienia piersią, zażywania leków lub przewlekłej choroby.
L-Arginine & Citrulline NOW Foods to dwa aminokwasy, które są integralną częścią metabolizmu i wykorzystania białek, a także utrzymania tkanki mięśniowej. Oba są kluczowymi półproduktami w cyklu mocznikowym, gdzie uczestniczą w detoksykacji amoniaku poprzez produkcję mocznika. Ponadto każda arginina, która nie zostanie przekształcona w mocznik, trafia do ogólnego krążenia, gdzie jest rozprowadzana do różnych tkanek i metabolizowana do innych zastosowań, takich jak synteza białek.
Właściwości L- Arginine & Citrulline: