

Saccharomyces Boulardii NOW Foods to probiotyczne drożdże, które przeżywają kwas żołądkowy i kolonizują przewód pokarmowy. Promują zdrowie przewodu pokarmowego, pomagają w utrzymaniu zdrowej równowagi flory jelitowej i wspierają zrównoważoną odpowiedź jelitową na normalne stresory wewnętrzne i środowiskowe. Wykazano również, że boulardii wspiera prawidłowe funkcjonowanie przewodu pokarmowego podczas chwilowych zakłóceń prawidłowej równowagi flory jelitowej.
Składniki
Saccharomyces boulardii (Saccharomyces cerevisiae var. boulardii I-3799), Hypromeloza (kapsułka celulozowa), organiczna inulina (FOS) (fruktooligosacharydy) i guma guar.
Sposób użycia
Należy przyjmować 1-2 kapsułki, dwa lub trzy razy dziennie, pomiędzy posiłkami.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Uwagi
Produkt przeznaczony dla osób dorosłych, przed użyciem należy skonsultować się z lekarzem w przypadku ciąży, karmienia piersią, zażywania leków lub przewlekłej choroby.
Składniki
Saccharomyces boulardii (Saccharomyces cerevisiae var. boulardii I-3799), Hypromeloza (kapsułka celulozowa), organiczna inulina (FOS) (fruktooligosacharydy) i guma guar.
Sposób użycia
Należy przyjmować 1-2 kapsułki, dwa lub trzy razy dziennie, pomiędzy posiłkami.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Uwagi
Produkt przeznaczony dla osób dorosłych, przed użyciem należy skonsultować się z lekarzem w przypadku ciąży, karmienia piersią, zażywania leków lub przewlekłej choroby.
Saccharomyces Boulardii NOW Foods to probiotyczne drożdże, które przeżywają kwas żołądkowy i kolonizują przewód pokarmowy. Promują zdrowie przewodu pokarmowego, pomagają w utrzymaniu zdrowej równowagi flory jelitowej i wspierają zrównoważoną odpowiedź jelitową na normalne stresory wewnętrzne i środowiskowe. Wykazano również, że boulardii wspiera prawidłowe funkcjonowanie przewodu pokarmowego podczas chwilowych zakłóceń prawidłowej równowagi flory jelitowej.