

Otręby pszenne FLOS dodaje się do zup, surówek, sałatek. Można stosować je także do kanapek, do panierowania koletów, zagęszczania sosów. Są również doskonałym dodatkiem do różnego rodzaju przetworów mlecznych np. jogurtu, kefiru, mleka.
Składniki
Otręby pszenne – 100 %
Sposób użycia
Otręby pszenne dodaje się do zup, surówek, sałatek. Można stosować je także do kanapek, do panierowania koletów, zagęszczania sosów. Są również doskonałym dodatkiem do różnego rodzaju przetworów mlecznych np. jogurtu, kefiru, mleka.
Wartość odżywcza w przeliczeniu na 100 g produktu: Wartość energetyczna (energia) 1113 kJ/268 kcal; Tłuszcz 4,6 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,76 g; Węglowodany 19,5 g; w tym cukry 2,4 g; Błonnik 42,4 g; Białko 16,0 g; Sól 0,004 g
Przechowywanie
Przechowywać otręby pszenne w suchym miejscu, chronić od światła.
Uwaga
Produkt zawiera gluten.
Składniki
Otręby pszenne – 100 %
Sposób użycia
Otręby pszenne dodaje się do zup, surówek, sałatek. Można stosować je także do kanapek, do panierowania koletów, zagęszczania sosów. Są również doskonałym dodatkiem do różnego rodzaju przetworów mlecznych np. jogurtu, kefiru, mleka.
Wartość odżywcza w przeliczeniu na 100 g produktu: Wartość energetyczna (energia) 1113 kJ/268 kcal; Tłuszcz 4,6 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,76 g; Węglowodany 19,5 g; w tym cukry 2,4 g; Błonnik 42,4 g; Białko 16,0 g; Sól 0,004 g
Przechowywanie
Przechowywać otręby pszenne w suchym miejscu, chronić od światła.
Uwaga
Produkt zawiera gluten.