

Płatki drożdżowe BJOS to jadalna, nieaktywna postać drożdży (nie fermentują w naszym układzie pokarmowym). Nieaktywne drożdże mają wyjątkowy aromat i smak. Płatki można dodawać do różnych potraw, m.in: zup, kremów, pasztetów, a także świetnie sprawdzają się do posypania kanapek, ryżu. Mogą być alternatywą dla tradycyjnej panierki. Wpływają korzystnie na nasz układ pokarmowy, wspierają funkcjonowanie układu pokarmowego, podnoszą odporność na wszelkie infekcje. W płatkach mogą występować witaminy z grupy B, kwas foliowy, białko, fosfor, magnez, wapń. Zaleca się przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze do 2- st. C.
Składniki
nieaktywne drożdże piwowarskie
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, chroniąc od promieni słonecznych.
Składniki
nieaktywne drożdże piwowarskie
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, chroniąc od promieni słonecznych.
Płatki drożdżowe BJOS to jadalna, nieaktywna postać drożdży (nie fermentują w naszym układzie pokarmowym). Nieaktywne drożdże mają wyjątkowy aromat i smak. Płatki można dodawać do różnych potraw, m.in: zup, kremów, pasztetów, a także świetnie sprawdzają się do posypania kanapek, ryżu. Mogą być alternatywą dla tradycyjnej panierki. Wpływają korzystnie na nasz układ pokarmowy, wspierają funkcjonowanie układu pokarmowego, podnoszą odporność na wszelkie infekcje. W płatkach mogą występować witaminy z grupy B, kwas foliowy, białko, fosfor, magnez, wapń. Zaleca się przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze do 2- st. C.