

Pierzga DUTKOWIAK to naturalny produkt z ula. Powstaje z pyłku kwiatowego w procesie fermentacji mlekowej i wskutek działania enzymów pszczelich. Jest łatwiej przyswajalna i wykazuje silniejsze działanie niż pyłek kwiatowy. Jest źródłem witamin: A, E, B1, B2, B6, B12, C, pierwiastków: potasu, magnezu, wapnia, żelaza. Zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, aminokwasy egzogenne, cukry proste, kwas mlekowy.
Składniki
Pierzga 100%
Sposób użycia
Spożywać do 30g dziennie.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze do 18°C. Chronić przed światłem.
Składniki
Pierzga 100%
Sposób użycia
Spożywać do 30g dziennie.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze do 18°C. Chronić przed światłem.
Pierzga DUTKOWIAK to naturalny produkt z ula. Powstaje z pyłku kwiatowego w procesie fermentacji mlekowej i wskutek działania enzymów pszczelich. Jest łatwiej przyswajalna i wykazuje silniejsze działanie niż pyłek kwiatowy. Jest źródłem witamin: A, E, B1, B2, B6, B12, C, pierwiastków: potasu, magnezu, wapnia, żelaza. Zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, aminokwasy egzogenne, cukry proste, kwas mlekowy.