

Cząber DARY NATURY poleca się głównie jako dodatek do potraw z fasoli i roślin strączkowych. Przyprawia się nim też zupy jarzynowe, kiełbasy, wieprzowinę, baraninę, cielęcinę. Niewielką ilość cząbru dodaje się także do mizerii i sosów sałatkowych.
Składniki
100% cząber.
Sposób użycia
Dodawać do wybranych potraw wedle uznania.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Składniki
100% cząber.
Sposób użycia
Dodawać do wybranych potraw wedle uznania.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Cząber DARY NATURY poleca się głównie jako dodatek do potraw z fasoli i roślin strączkowych. Przyprawia się nim też zupy jarzynowe, kiełbasy, wieprzowinę, baraninę, cielęcinę. Niewielką ilość cząbru dodaje się także do mizerii i sosów sałatkowych.